Lights on actie.

Zien en gezien worden.

Dat is van groot belang nu de dagen weer natter en donkerder zijn. Goede autoverlichting betekent extra veiligheid en het voorkomen van gevaarlijke verkeerssituaties en ongelukken. Hoogste tijd om de autoverlichting aan een extra controle te onderwerpen. Tijd voor de Lights On-campagne van Autobedrijf Bertus Beets.

 

Lights On

is een veiligheidscampagne die het belang van goed functionerende autoverlichting onder de aandacht brengt. U wordt gewezen op het feit dat veilig deelnemen aan het verkeer begint met goede autoverlichting. Veel auto’s rijden met defecte of slecht afgestelde verlichting: zo’n 30 procent van de auto’s wordt bij de apk-keuring op verlichtingscriteria afgekeurd. Tijd om de verlichting, vooral in deze periode van het jaar, weer eens wat extra aandacht te geven. De gratis Lights On-check is hiervoor de ideale gelegenheid.

 

Hoe werkt dit voor U?

U krijgt via de Facebook-pagina van Lights On een voucher voor een gratis Lights On-Check. U kunt hiervoor terecht bij ons als deelnemend autobedrijf terecht voor de verlichtingscontrole. Wanneer u de Facebook-pagina van Lights On liked, maakt u bovendien meteen kans op een Philips ColorVision-lampenset. Wanneer wij iets vervangen, krijgt u een kraslot. Via Lights-on.nu is meteen te zien of met de wincode één van de hoofdprijzen is gewonnen.

 

Klik hier om naar de Facebook pagina te gaan en uw voucher op te vragen.

Klik hier om direct een afspraak voor de lights on check met ons te maken.

Klik hier om uw wincode in te vullen.

Bosch Car Service Bertus Beets

Kwadijkerkoogweg 6

Purmerend

T: 0299-431162

E: info@bertusbeets.nl