Reparatie en onderhoud

Bij Autobedrijf Bertus Beets is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

 

Met de steun van Bosch

Wij kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om ons perfect te ondersteunen. Wij beschikken daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

 

Kennis op hoog niveau

Onze kennis blijft steeds op het hoogste niveau. Dat komt doordat Bosch zijn autobedrijven voortdurend stimuleert om zichzelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

 

  • minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur van Bosch
  • Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle autobedrijven van Bosch Car Service
  • een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
  • minimaal zes cursussen per jaar voor elk aangesloten autobedrijf. Bosch biedt een grote diversiteit aan trainingen.

 

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Autobedrijf Bertus Beets gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

 

Objectief advies

Wij zijn niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies , zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

 

Meteen een afspraak maken?

 

Bosch Car Service Bertus Beets

Kwadijkerkoogweg 6
Purmerend
T: 0299-431162